Sokolnice

Turnaj Sokolnice

Dátum: 5-6.Júl 2008

Miesto:Sokolnice ČR

Reprezentovali: Bukovič Michal, Polák Marek, Havel Vladimír, Havran Juraj, Ondruš Marek, Meleg Martin, Sloboda Martin, Mihaly Dominik, Barčák Branislav, Jablonický Michal

Ako sme hrali:

Základná skupina:

1.zápas
Zatčany - Elza Lions 1:2
Strelci: Havel Vladimír, Sloboda Martin
Na tento ročník nášho obľúbeného ročníka sme sa tešili. Dokonca nám aj usporiadateľ vyšiel v ústrety a hrali sme prvý zápas o 15:00, čo sa na našom výkone ukázalo ako veľké plus, keďže bolo dosť času na oddych po piatkovej uvítacej akcii. V prvom zápase sme zdolali silného súpera 2:1, ked skóre zápasu sme otvorili ako prvý, kapitán Maťo prekonal súpera. Hra sa vyrovnala a inkasovali sme na 1:1. O 3 bodoch do skupiny rozhodol Vlado Havel keď po akcii z nepriameho kopu prekonal súpera.

2.zápas
Hosteradky - Elza Lions 1:1
Strelci: Mihaly Dominik
Z našej strany sme odohrali smolný zápas. celý čas sme boli lepším mužstvom, len stačila 1 chyba v útoku, súper išiel do brejku a prekonal bezmocného Bukiho. Náš gól dal Dominik, po akcii turnaja z našej strany, lepsšie povedané zo strany Domina a Maťa, ked ideálneou petičkou našiel Domina a strelec nezaváhal.

3.zápas
Bohunice - Elza Lions 0:2
Strelci: Polák Marek, Ondruš Marek
Do posledného zápasu v skupine sme išli s vedomím, že na postup nám bude stačiť remízka. Lenže proti nám stál slabý súper. To je pre nás vždy zlá správa. Natrápili sme sa na góly, narátalo sa 13 čistých šancí, z toho sme dali iba 2 góly.

Základná skupina bola hrateľná, čo sme aj dokázali a vyhrali sme ju. Žiaril najmä Meme jr., ktorému nešlo a tým strhol zo sebou aj ďaľších. Mal 20 šancí, z toho tutové zahadzoval jedna radosť.Ukázalo sa, že sa vystrielal v lige. Dostal od chlapcov kapky, ktoré pomohli, len strelky neoživili. Skončili sme o 17.00 a bol ideálny čas na druhý polčas.

Osemfinálová skupina:
1.zápas
Madrid - Elza Lions 2:0
Smolný zápas a ešte k tomu zápas o všetko. Obe mužstvá začali opatrne, až 1 faul, ktorý ani nebol, rozhodol o našom učínkovaní na turnaji. Rozhodca odpískal Meme jr. faul, súper vystrelil a Mišo si dal smolný vlastný gól. Potom sa hra otočila, strielali sme zo všetkých pozícií, lenže brankár súpera všetko zlikvidoval. V našom najväčšom tlaku, urobil súper brejk, v bežeckom súboji použil kapitán Maťo ruky, rozhodca si to všimol a ukázal mu červenú kartu. V oslabení sme minuly veľa síl, avšak súper nemal vyloženej šance. Po uplynutí 2 minút sme sa vrhli do útoku, lenže bolo málo času a hlavne málo síl. Buki sa chcel vytiahnuť hore, lenže sme stratili loptu a z celého se dostali gól.
2.zápas
Naplaveniny - Elza Lions 0:3
Strelci: Mihaly Dominik, Barčák Branislav, Meleg Martin
Zápas sme už dohrávali, ukázala sa naša slabosť, premieňanie šancí. Opäť sme ich mali nad 10, ale až ku koncu zápasu nám to tam padlo. Súper párkrát ohrozil našu bránu, zväčša strelami z 10 metrov, ktoré Buki kryl, a keď už ho prekonala strela mal dobre postavenú tyčku, alebo mu pomohol Domino. Gólovo sa presadili Domino, Melďo a Braňo, ktorého sme ani nečakali, lenže sme hrali na pravé poludnie a v Sokolniciach majú silný zvon v kostole.
V osemfinálovej skupine sme hrali lepšie ako v základnej, ale postup nám ušiel. Turnaj sme zakončili výhrou,čo je dôležité. Slovenské mužstvá sa nestratili na turnaji, 3 zo 4 postúpili zo základných skupín a Grba to dotiahla do štvrťfinále, kde prehrala až na penalty. Meme jr.


 

Design downloaded from - your source for free web templates